top of page

Hoe de Energetische Stoelen mij weer in verbinding hebben gebracht met mijn Goddelijke Blauwdruk

Bijgewerkt op: 17 feb.

Regelmatig krijg ik de vraag of ik zelf ook af en toe op de Energetische Stoelen zit en, zo ja, hoe ik de stoelen ervaar. Mijn antwoord hierop is dat ik zeker ook mijn eigen sessies op de stoelen heb en deze als zeer waardevol beschouw voor mijn eigen bewustzijnsverruimingsproces. Graag neem ik jou in mijn eerste blogpost mee in mijn ervaring en welke rol de stoelen tijdens dit proces voor mij spelen.


Een jaar geleden kwam ik via de podcast van Jorn Luka, waar Monique Timmers te gast was, in aanraking met de wijsheid die Monique uitdraagt. Toen zij over de Energetische Stoelen begon, reageerde er iets in mijn systeem dat dacht: "Vertel me meer, wat zijn dit voor soort stoelen?". Vanuit die nieuwsgierigheid ben ik een beetje onderzoek gaan doen en dat beetje was al voldoende, want puur vanuit mijn innerlijk weten heb ik kort daarna zowel de Urim-Code als de Bron-Code besteld. Deze beslissing kwam niet voort uit het idee dat ik de stoelen alleen zelf zou willen ervaren, maar uit een diep intuïtief weten dat deze stoelen een bijzondere werking hebben en dat ik er meer mensen mee wil helpen. Ondanks de momenteel lange wachttijd waren beide stoelen na 2 maanden klaar en werd ik ook gelijk uitgenodigd om bij Monique langs te komen voor de officiële inwijding en opleiding voor de Bron-Code. De Bron-Code, bedoeld voor therapeutische doeleinden, is specifiek op mijn trillingsfrequentie afgestemd. Dit maakt dat het een ware samenwerking is tussen mij en de lichtintelligentie, en zo ervaar ik het tijdens de sessies. Erg bijzonder.


De Urim-Code stond eerst gewoon bij mij thuis en een aantal keer per week mocht ik (want voor mij voelt het werkelijk zo; ik ben erg dankbaar om ze tot mijn beschikking te hebben) ervaren wat de werking is van deze ware krachtplek. Ik merkte dat ik veel rust ging ervaren na een stoelzitting en dat mijn algehele systeem moeiteloos in balans werd gezet. Ook merkte ik dat mijn bewustzijn zich verruimde en dat ik daadwerkelijk stappen maakte en zelfs richting andere dimensies schoot qua bewustzijn. Tijdens momenten voor mijzelf kwam er informatie binnen met nieuwe inzichten. Dit ervaar ik nog steeds regelmatig.


Ondertussen was ik op zoek naar een praktijkruimte in Den Haag waar deze bijzondere krachtplekken mochten komen te staan. Tijdens het mediteren visualiseerde ik een kleine ruimte, groot genoeg voor een fijne setting met de twee stoelen, een hoog plafond en minstens 1 raam. Op een dag kreeg ik een reactie van Ramon, de beheerder, die een beschikbare ruimte in het centrum van Den Haag zou hebben. Tijdens de bezichtiging werd voor mij duidelijk dat die ruimte niet was wat ik in gedachten had. Enigszins teleurgesteld werd ik verder door het pand begeleid en riep Ramon bijna op het einde van de bezichtiging: "Oh ja, doe de deur aan de rechterzijde van jou eens open. Ik was vergeten dat wij deze ruimte ook nog beschikbaar hebben.". Tot mijn verbazing was dit de ruimte die ik had gevisualiseerd; een kleine ruimte, met een hoog plafond en zelfs 2 ramen! Uiteraard heb ik deze ruimte geaccepteerd en ondertussen omgetoverd tot mijn eigen fijne praktijkruimte. De energie in de ruimte is, mede door de twee stoelen, erg prettig. En het uitzicht op het meditatietuintje maakt het extra knus. Terugkijkend is alles zo soepel verlopen; een korte wachttijd op de stoelen, snel een mooie en betaalbare ruimte vinden in hartje Den Haag en al snel kreeg ik ook de eerste afspraakverzoeken binnen. Dit moest zo zijn! Het voelde sterk alsof ik in lijn was met mijn purpose. Met beide stoelen in de praktijk kan ik zelf invoelen met welke intentie ik op de stoel(en) plaats wil nemen. Zo heb ik ondertussen meerdere belastingen aangepakt op de Bron-Code. Met de programma familielijn heb ik meerdere sessies gedaan om de belasting van onveilige hechting uit mijn systeem te verwijderen, aangezien het voor mij helder is dat deze vanuit de familielijn in mijn DNA-imprint is geslopen. Ik merk dat dit onderwerp mij dan ook niet meer kan raken en voel dat er veel ruimte is ontstaan. Voornamelijk het vergeven en vergeten, wat essentieel is om echt daadwerkelijk verder te kunnen en ook te groeien qua bewustzijn, is vaak de sleutel en laatste stap om een traumatische gebeurtenis achter je te laten. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat je deze persoon of personen in jouw leven moet toelaten. De keuze ligt uiteindelijk bij jezelf en moet vanuit het hart een weloverwogen keuze zijn. Zo ook in mijn geval. Daarnaast voel ik mij weer verbonden met de Goddelijke Moeder (Moeder Aarde, de stof, de Bron van verbondenheid en je gedragen voelen) en de Goddelijke Vader (Hogere Zelf, de Bron van oneindige inspiratie). Vanwege mijn eigen ervaring kan ik de stoelen ook vanuit mijn hart uitdragen. Dit is voor mij erg belangrijk. Ervaringsdeskundige vind ik een ongemakkelijk begrip, maar ik kan zeker uit eigen ervaring spreken als het om de werking van de stoelen gaat.



Naast het opzetten van de praktijkruimte, ben ik vorig jaar ook bezig geweest met een ander bijzonder project, samen met mijn partner: een huis in Spanje! Een ware droom, en sinds vorige maand mogen wij ons eigenaar noemen van een bijzonder huis met veel grond in het noorden van Spanje. Ondanks dat er nog veel werk verzet zal moeten worden, hebben wij er sterk vertrouwen in dat wij van deze plek een waar thuis kunnen creëren; een plek waar wij met vrienden en geliefden kunnen verbinden en waar wij ons in alle rust kunnen terugtrekken van de hectiek van de wereld. Ik kan ook al voor mij zien hoe wij mensen zullen verwelkomen die ook op zoek zijn naar bezinning en rust, en ik hen hierin mag begeleiden. Deze mooie plek is echt het resultaat van regelmatig manifesteren tijdens meditaties en het durven geloven in mijn eigen creatiekracht. De stoelen hebben ervoor gezorgd dat mijn verbinding met mijn onderbewustzijn, ook wel intuïtie genoemd, sterker is ontwikkeld en dat er geen ruis door programmeringen en andere aangenomen (on)waarheden op de lijn zit. Het heeft ertoe geleid dat wij dit pad zijn ingeslagen. En dat is niet voor niets, want ook hier heeft het Universum een plan voor ons in petto.


Stel je voor dat je vanuit huis hebt meegekregen dat je niet te veel risico's in het leven moet nemen, maar altijd voor de 'veilige' optie zou moeten gaan, of dat zo'n project jou toch nooit zou lukken om succesvol neer te zetten... Als jij deze aangenomen waarheden tot jouw realiteit maakt, beperk je jezelf en kan je nooit in jouw ware kracht staan. En juist dit is zo belangrijk in deze tijd, waarin alles ons probeert te programmeren tot iets wat wij niet zijn!


Durf te dromen, want dromen kunnen werkelijkheid worden!



De stoelen hebben mij geholpen om belemmeringen te verwijderen uit mijn systeem en laag voor laag mij in verbinding te brengen met mijn ware authentieke zelf. Daarnaast hebben ze mijn bewustzijn verruimd en mij in verbinding gebracht met mijn Goddelijke Blauwdruk, de handleiding van mijn ziel waar mijn unieke talenten en potenties zijn opgeslagen. Er heeft een activatie plaatsgevonden in diepe en ruime lagen van mijn zijn en een uitlijning van deze Goddelijke Blauwdruk in mijn dagelijkse leven. De praktijkruimte, waar ik nu met passie met mijn stoelen mensen mag begeleiden, en het huis in Spanje zijn daar twee mooie voorbeelden van. Ik hoop met mijn verhaal je te hebben geïnspireerd om zelf te geloven in jouw innerlijke kracht en wellicht heb ik je zelfs nieuwsgierig gemaakt naar de Energetische Stoelen. Geloof in jezelf en dat je altijd gedragen wordt in het leven.


Liefs, Kimberley

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page